See you later, illustrator!

In opdracht van de Rotterdamse Kunsthal ben ik in 2018 begonnen met de reek SEE YOU LATER, ILLUSTRATOR! Door geregeld in het auditorium van de Kunsthal kinderen uit te nodigen mee te dichten, fantaseren en tekenen, ontstaat er tijdens het live event steeds weer een nieuwe kunstwerk. Gemaakt door illustrator Yara Ruby, woordkunstenaar Wessel Klootwijk […]

See you later, illustrator!

Titel
SEE YOU LATER, ILLUSTRATOR!

Jaar
2018 - heden

Meer informatie

In opdracht van de Rotterdamse Kunsthal ben ik in 2018 begonnen met de reek SEE YOU LATER, ILLUSTRATOR! Door geregeld in het auditorium van de Kunsthal kinderen uit te nodigen mee te dichten, fantaseren en tekenen, ontstaat er tijdens het live event steeds weer een nieuwe kunstwerk. Gemaakt door illustrator Yara Ruby, woordkunstenaar Wessel Klootwijk (hij verving Anne van Winkelhof-zie foto), maar vooral door de kinderen!

Zij mogen namelijk roepen wat ze willen: wie of wat komen we tegen op onze reis? Hoe ziet hun fantasie precies uit? Wat gaat er gebeuren met het verhaal dat Wessel vertelt? De kinderen, van ongeveer 6 tot 12 jaar bepalen. Ondertussen tekenen de kinderen zelf ook, in een tekenblok die ze van de Kunsthal krijgen. Magie verzekerd!

Foto's: Marco De Swart

Foto’s: Marco De Swart

IMG-7509IMG-7495