Kunsthal educatie

  De illustraties zijn van Studio Vonq, het ontwerp van Tot en Met Ontwerpen en het thema: SCIENCEFICTION! En hoe cool is dat? Voor de tentoonstelling Science Fiction: A Journey into the Unkown (16 maart t/m 30 juni) in de Rotterdamse Kunsthal maakten we samen twee boekjes die gratis verkrijgbaar zijn bij de expo. Een […]

Kunsthal educatie

Titel
Science Fiction: A Journey into the Unknown

Jaar
2019

Meer informatie

Cover science fiction Kunsthal 1 lr 72dpi

 

De illustraties zijn van Studio Vonq, het ontwerp van Tot en Met Ontwerpen en het thema: SCIENCEFICTION! En hoe cool is dat? Voor de tentoonstelling Science Fiction: A Journey into the Unkown (16 maart t/m 30 juni) in de Rotterdamse Kunsthal maakten we samen twee boekjes die gratis verkrijgbaar zijn bij de expo.

Een Kijk&Doe Tocht voor kinderen van 5 tot 10 jaar, en een Kijkwijzer voor kinderen vanaf 10 jaar. Vol vragen en opdrachten die een bezoek aan de tentoonstelling ook voor kinderen een feestje maakt. Een tocht die de jongste bezoekers naar onbekende werelden, raketten, ruimteschepen, en buitenaardse wezens brengt. En op die manier de kinderen laat zien hoe de geschiedenis van ons idee over de toekomst uitziet.

In de boekjes zitten ansichtkaarten. Die kunnen bezoekers in de Kunsthal op de post doen, om ze in 2030 weer op te halen. Kunnen ze zien wat hun boodschap uit het verleden aan hun toekomstige ik luidt.