Kunsthal educatie

  In samenwerking met Opperclaes en illustrator Jacco Bunt heb ik twee Kijkwijzers voor kinderen gemaakt waarmee ze de expo Actie <-> Reactie (100 jaar Kinetische Kunst) in de Rotterdamse Kunsthal kunnen beleven en ontdekken. De tentoonstelling loopt van 22 september 2018 tot en met 20 januari 2019. Voor zowel ouders als kinderen is de […]

Kunsthal educatie

Titel
Kunsthal: Actie <-> Reactie, 100 jaar Kinetische Kunst

Jaar
2018

Meer informatie

Binnenwerk actie reactie Kunsthal lr 72dpi

 

In samenwerking met Opperclaes en illustrator Jacco Bunt heb ik twee Kijkwijzers voor kinderen gemaakt waarmee ze de expo Actie <-> Reactie (100 jaar Kinetische Kunst) in de Rotterdamse Kunsthal kunnen beleven en ontdekken. De tentoonstelling loopt van 22 september 2018 tot en met 20 januari 2019.

Voor zowel ouders als kinderen is de tentoonstelling een feest voor het oor, oog en de onderbuik (waar het soms even kriebelt). Je mag zelfs bij een aantal werken daadwerkelijk naar binnen, zodat je alle gevoel ruimte kwijtraakt en deel uitmaakt van de wereld die de kunstenaar bedacht heeft.

De Kijkwijzers zijn gratis verkrijgbaar, er is er een voor kinderen van 5 tot 10 jaar en een voor kinderen vanaf 10 jaar. We hebben beide versies gebundeld in een fraai boekje. Ook zitten er twee mobiles in, eveneens gemaakt door Jacco Bunt.

Binnenwerk actie reactie Kunsthal 2 lr 72dpi